OVER ONS

 

 

 

OVER ONS


 

 

Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Wij regelen alle facetten die bij een mobiliteitsbehoefte horen. Denk aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur) en business center. Wij hebben in totaal 11 vestigingen en bieden met ruim 525 gemotiveerde medewerkers een totaalpakket op mobiliteitsgebied.

WAAR GELOVEN WE IN EN WAT WILLEN WE BEREIKEN?

Wij creëren graag de juiste omgeving voor medewerkers met passie, omdat wij geloven dat hier de sleutel tot succes ligt. Wij willen dan ook het ‘Daar-wil-ik-werken-bedrijf’ zijn. Met een gezonde ambitie: in 2025 behoren wij tot de top vijf van beste mobiliteitsverleners in onze branche als het gaat om medewerker-, klant- en financiële tevredenheid. Daar gaan we voor!

WAAR KOMEN WE ’S OCHTENDS ONS BED VOOR UIT?

Ook daar kunnen we heel kort over zijn: mensen verbinden. Het is onze missie om totale mobiliteit te bieden. Voor een uur, voor jaren en alles wat daar tussen zit. Dit doen we door mensen en activiteiten duurzaam met elkaar te verbinden. Op een persoonlijke manier. Met veel aandacht voor kwaliteit, in de Vallei-regio en daarbuiten. 

ZO ZIJN ONZE MANIEREN

Elke organisatie heeft z’n eigen sfeer, gewoontes en manieren. Net als wij. Dat vinden we ook belangrijk om onze eigen, unieke stempel te drukken op de dingen die we doen. En natuurlijk om onze klanten enthousiast te maken en te houden. Dit zijn de waarden die wij met elkaar delen en waar wij ons goed bij voelen:

Vakkundig

Wij willen de beste in ons vak en steeds nieuwe dingen leren. Zo leveren wij de beste kwaliteit en zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Samen

Wij werken als één team samen aan onze missie en visie. Wij helpen elkaar bedrijfsbreed en denken met elkaar mee vanuit een open, respectvolle houding.

Duidelijk

Wij houden ons aan gemaakte afspraken en geven eerlijk aan wanneer dit niet haalbaar is. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Met plezier

Wij zijn intrinsiek gemotiveerd en trots op ons vak en onze organisatie. Wij werken met een glimlach, hebben oprecht interesse in elkaar en delen met plezier complimenten uit. 

DIT VERTELLEN WIJ DE BUITENWERELD

Uiteraard delen we dit ook graag met onze klanten. Daarom hebben we onze ambities vertaald naar een heldere klantbelofte, die direct de juiste snaar raakt: Vallei Auto Groep laat je thuiskomen. Daar hoort een korte en krachtige pitch bij, waarin we direct laten zien wat ons uniek maakt en wat dat voor de klant betekent:

Reizen naar elke plek die u maar wilt. Of dat nu uw werk is of uw favoriete vakantiebestemming. Dat is vrijheid. En daar werken wij graag aan mee.

Met mobiliteitsoplossingen in de breedste zin van het woord. Met betrouwbare merken als Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. En ook met niet-merkgebonden, tijdelijke mobiliteitsoplossingen.

In onze 11 vestigingen wordt u ontvangen door een enthousiast en betrokken team dat er alles aan doet om uw wensen waar te maken en u met een goed gevoel op weg te helpen. Dus trek erop uit! Wij laten u graag thuiskomen. Op een zo duurzaam mogelijke manier.  

 

VRAGEN OVER VACATURES?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures of heb je vragen? Neem dan contact op met onze HR afdeling via 
0318-509999 en personeelszaken@valleiautogroep.nl 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA