Over Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep laat je thuiskomen. Dat is onze belofte. Die belofte komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Hij past bij ons bedrijf, bij onze mensen en bij datgene waar wij ons in de kern mee bezighouden: menselijke mobiliteit. 

Wij geven onze klanten de vrijheid om te gaan en staan waar ze maar willen. En omringen hen met persoonlijke aandacht en een vriendelijk woord. Oftewel, het gevoel van thuiskomen. 

Vallei Auto Groep is de officiële VolkswagenAudiSEATŠkoda en Volkswagen Bedrijfswagens-dealer in de regio's Gelderse Vallei, Arnhem en Nijmegen. Wij regelen alle facetten die bij een mobiliteitsbehoefte horen. Denk aan een uitgebreide range aan modellen, financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een schadebedrijf, een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur) en business center. Verspreid over 7 vestigingen bieden wij met ruim 500 gemotiveerde medewerkers een totaalpakket op mobiliteitsgebied.