Stages

Ontwikkel jezelf in jouw vakgebied bij Vallei Auto Groep

Je eerste stappen zetten en een vak leren in de mobiliteitsbrance doe je bij Vallei Auto Groep. Je gaat werken met de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens in de Vallei, Arnhem en Nijmegen regio's. Loop mee in een dynamische omgeving waarin groei en innovatie voorop staan, ook als het gaat om jouw ontwikkeling. Het is bij Vallei Auto Groep belangrijk dat jij als stagiair(e) kan ontdekken wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Stage bij Vallei Auto Groep betekent: de kans krijgen om klanten blij te maken met alle facetten die bij een mobiliteitsbehoefte horen. 

Jouw kans om impact te maken
 

Mobiliteit brengt je verder. Daar zijn we bij Vallei Auto Groep van overtuigd. In 2003 begonnen we als fusie van 3 bedrijven en in 2021 kwam Zijm daar bij. Ondertussen zijn we in een groot gebied bekend om onze mobiliteitsoplossingen. Met ruim 500 ondernemende collega’s laten we elke dag opnieuw duizenden mensen thuiskomen. Als stagiair krijg je dus de kans om te werken aan projecten met echte impact. Je draagt bij aan oplossingen die het dagelijks leven van mensen verbeteren en de mobiliteit van de toekomst vormgeven.

Vallei Auto Groep laat je thuiskomen
 

Bij Vallei Auto Groep staat innovatie staat centraal. We streven er voortdurend naar om nieuwe en duurzame mobiliteitsoplossingen te ontwikkelen. Als stagiair krijg je de kans om deel uit te maken van projecten die de toekomst van mobiliteit vormgeven. Ook besteden we veel tijd aan mentorship en jouw begeleiding. Tijdens je stage word je ondersteund door ervaren professionals die je helpen je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. Onze stageprogramma's zijn daarom een springplank voor je toekomstige carrière. Bij Vallei Auto Groep investeren we in jouw groei en ontwikkeling, zowel tijdens als na je stage.

Kom bij ons stagelopen en ontdek een wereld vol mogelijkheden in mobiliteit. Samen kunnen we een betere toekomst creëren. Solliciteer vandaag nog!