De Vallei Auto Groep bedrijfscultuur

Vallei Auto Groep kijkt graag vooruit en bouwt samen aan de toekomst met duidelijke ambities. Eén van die ambities is het versterken van het merk Vallei Auto Groep. Dat is belangrijk om onze doelstellingen te behalen, ons beter te onderscheiden in de markt en meer klanten aan ons te binden.

Het woord ‘merk’ zegt het eigenlijk al: wat merkt een klant van ons? En hoe maken wij hier een unieke beleving van, elke dag weer? Dat lukt alleen als we allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben. Samen willen we onze klanten een warm onthaal geven. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zetten we alles op alles om hun wensen waar te maken en hen met een goed gevoel op weg te helpen. Daar staat een duidelijke belofte tegenover: Vallei Auto Groep laat je thuiskomen

Deze belofte geldt niet alleen voor onze klanten, maar net zo goed voor onze medewerkers. Voor jou en al je collega’s willen wij een plek creëren waar je energie van krijgt. Waar je met plezier samenwerkt en het vertrouwen krijgt om het beste uit jezelf te halen, op je eigen manier. Kortom, wij willen een organisatie zijn waar jij graag werkt en je helemaal thuis voelt. Zodat jij voor onze klanten het verschil kunt maken. 

Bert de Kroon - Algemeen Directeur Vallei Auto Groep