Sollicitatieprocedure

Benieuwd naar Vallei Auto Groep als werkgever? Of ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures? We geven je graag antwoord op al je vragen. Het enige wat je hoeft te doen is contact op te nemen. Weet je het al zeker en benieuwd of we een match zijn? We vertellen je wat je kunt verwachten en hoe de sollicitatieprocedure zal verlopen.

1. Stuur je sollicitatie in

Bedankt voor je sollicitatie! Wij kijken je sollicitatie zorgvuldig na en binnen 3 werkdagen laten we weten of we je uitnodigen voor een gesprek. Wij nemen deze 3 werkdagen de tijd zodat iedere sollicitatie zorgvuldig en met voldoende aandacht bekeken kan worden. Wanneer je niet in aanmerking komt laten we dit natuurlijk weten en is het mogelijk om je in te schrijven voor een vacature alert.

2. Het eerste contact

Er wordt telefonisch contact met je opgenomen om een gesprek in te plannen. Tijdens dit telefoongesprek maken we alvast kort kennis en heb je de mogelijkheid om alvast je vragen te stellen. 

.

3. Het eerste gesprek - de kennismaking

In dit gesprek stellen wij ons voor en leren we jou ook graag beter kennen. We gaan aan de hand van je CV en de competenties die je met je meebrengt kijken of er een klik is en wat jouw verwachtingen zijn. Dit is het moment om ook vragen aan ons te stellen over Vallei Auto Groep en de functie. 

4. Het tweede gesprek - de inhoud van de functie

Als blijkt dat je goed binnen de Vallei Auto Groep past en je van Vallei Auto Groep ook een goede indruk hebt gekregen willen we je graag uitnodigen voor een tweede gesprek:

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie. We kijken inhoudelijk naar je werkervaring en vaardigheden en zoeken de match met de functie waarop je gesolliciteerd hebt. Bij dit gesprek is vaak ook een directe collega aanwezig met wie je in de toekomst veel gaat samenwerken. We zijn ook benieuwd in dit gesprek of de functie voldoet aan je verwachtingen en eventueel waar dit niet zo is. Soms vragen we of je een dag(deel) komt meelopen op de afdeling van de functie. 

5.  Arbeidsvoorwaardenvoorstel

Jij bent voor ons de geschikte kandidaat! Is het enthousiasme nog steeds aanwezig en zijn we de perfecte match? Dan gaan we praten over het contract, je arbeidsvoorwaarden en een startdatum. We zien je natuurlijk graag snel als onze nieuwe collega!