Terug naar overzicht
 • Vestiging

  Arnhem-Zuid

 • Plaats

  Arnhem

 • Gepubliceerd op

Heb je passie heeft voor auto’s en ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor de zaterdag? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een Zaterdagkracht voor onze vestiging in Arnhem-Zuid.

Jouw baan bij Vallei Auto Groep

Als zaterdagkracht ben jij de held die onze auto's laat shinen en glimmen! Je bent verantwoordelijk voor het poetsen en oppoetsen van de wagens van onze klanten, en je zorgt ervoor dat de auto's op ons terrein er tiptop uitzien. Maar dat is niet alles! Je helpt ook je collega's met allerlei klusjes in en rondom de vestiging. Kortom, je bent een echte alleskunner!

Ben je super enthousiast geworden door deze coole job? Wacht dan niet langer en reageer snel! We kunnen niet wachten om jou in ons team te verwelkomen!

Wie ben jij?

Als onze nieuwe zaterdagkracht:

 • Ben je proactief, klantgericht en behulpzaam
 • Ben je stressbestendig en voel je je op je gemak in een dynamische omgeving
 • Beschik je over je autorijbewijs (B)
 • Ben je woonachtig in (de regio) Arnhem-Zuid

Over ons

Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens-dealer in de regio Veenendaal, Arnhem en Nijmegen. Klanten kunnen terecht voor een uitgebreide range aan modellen, financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een schadebedrijf en een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur), bieden wij een volledig dienstenpakket aan.

Daar-wil-ik-werken-bedrijf: Wij creëren graag de juiste omgeving voor medewerkers met passie, omdat wij geloven dat hier de sleutel tot succes ligt. Wij willen dan ook het ‘Daar-wil-ik-werken-bedrijf’ zijn. Met een gezonde ambitie: in 2025 behoren wij tot de top vijf van beste mobiliteitsverleners in onze branche als het gaat om medewerker-, klant- en financiële tevredenheid. Daar gaan we voor!

Onze manieren: Elke organisatie heeft zijn eigen sfeer, gewoontes en manieren. Net zoals wij. Wij drukken onze eigen, unieke stempel op de dingen die we doen, want dat vinden wij belangrijk. Net als onze klanten enthousiast maken en houden. De waarden die wij met elkaar delen en ons goed bij voelen zijn: vakkundig, samen, duidelijk én met plezier.

Wij bieden

 • Een prettige werksfeer in een enthousiast en gemotiveerd team
 • Korting op eigen producten
 • Je werkt met onze merk Škoda
 • Reiskostenvergoeding als je meer dan 10 kilometer enkele reis moet rijden.

Voor jou en al onze collega’s willen we een plek creëren waar je energie van krijgt. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zetten we alles op alles om de wensen van onze klanten waar te maken en hen met een goed gevoel op weg te helpen. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers: wij willen een organisatie zijn waar jij graag werkt en je helemaal thuis voelt. Vallei Auto Groep laat je thuiskomen!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures