Wij nemen je graag mee in de ervaring van onze nieuwe medewerkers bij Vallei Auto Groep. Dit keer spraken we Coco van Mechelen.

Bij Vallei Auto Groep werken ruim 500 medewerkers. Van autotechnicus in de werkplaats, lease adviseur binnendienst, verkoopadviseur tot magazijn medewerker. Hieronder lees je de verhalen van onze medewerkers die de eerste maanden bij Vallei Auto Groep er net hebben opzitten. Ze vertellen onder andere wie ze zijn, hoe ze bij Vallei Auto Groep terecht zijn gekomen, hoe de eerste werkdag was en wat ze het leukste vinden om te doen. Dit keer stellen we de vragen aan Coco van Mechelen, Verkoopadviseur Volkswagen in Veenendaal.  

“Ik voelde mij bij binnenkomst gelijk welkom door de warme sfeer en de hartelijke ontvangst van onze gastvrouw”. Coco van Mechelen vervult met toewijding de rol van verkoopadviseur voor Volkswagen op onze vestiging in Veenendaal. Samen met haar team streeft ze ernaar om bezoekers en klanten een onvergetelijke ervaring te bieden met Volkswagen en de Vallei Auto Groep. Haar expertise strekt zich uit tot het adviseren van bezoekers over financieringsmogelijkheden, verzekeringen en privélease, waardoor ze keer op keer succesvolle deals weet te sluiten.

1. Hoe ben je bij Vallei Auto Groep terecht gekomen? 

Op het moment dat ik ging stoppen bij mijn vorige werkgever, zag ik een vacature bij Vallei Auto Groep open staan voor Verkoopadviseur Volkswagen. 

2. Hoe heb je het sollicitatieproces ervaren? 

Het sollicitatieproces heb ik erg goed ervaren, alles was duidelijk. Toen ik voor mijn eerste gesprek bij Vallei Auto Groep op gesprek kwam, voelde ik mij bij binnenkomst gelijk welkom door de fijne sfeer en de prettige ontvangst door onze gastvrouw. Ik heb een leuk gesprek gehad en we hebben snel kunnen schakelen.  

3. Welke aspecten van Vallei Auto Groep spraken je het meest aan?  

Ik ben bij Vallei Auto Groep gaan werken, omdat ik meerdere mensen heb gesproken die zeer te spreken waren over Vallei Auto Groep. De ondernemingsraad en de personeelsvereniging werden o.a. genoemd. Twee aspecten die mij laten zien dat Vallei Auto Groep een bedrijf is wat om zijn medewerkers geeft en dat is iets wat ik in het verleden wel eens gemist heb. Je brengt ten slotte meer tijd door op je werk dan thuis, dus dan is het belangrijk om met plezier te werken bij een organisatie die datzelfde doel voor ogen heeft. De bedrijfscultuur zou ik dan ook omschrijven als mensgericht! 

4. Hoe was je eerste werkdag? 

Mijn eerste werkdag heb ik als erg prettig ervaren. Ik kreeg de juiste begeleiding van mijn directe collega’s en genoeg ruimte om vragen te stellen. Er was begrip voor het feit dat ik niet binnen één dag alle systemen en programma’s zou kennen. Bovendien werd er mij meermaals door directe collega’s aangeboden om er samen even in te duiken. Verder vond ik het fijn dat ik een rondleiding heb gekregen en op deze manier alle afdelingen/collega’s te leren kennen (dat zijn er nogal wat!). Dit lijkt mij ook prettig voor collega’s die al bij Vallei Auto Groep werken, dan is iedereen weer op de hoogte van de nieuwe gezichten.  

5. Hoe is de samenwerking met je collega’s? 

De samenwerking met mijn collega’s is goed. Ze zijn vriendelijk, toegankelijk en bereid om mij te helpen.  

6. Wat vind je het leukst om te doen? 

Auto’s verkopen natuurlijk!  

7. Heb je tips voor nieuwe medewerkers die bij Vallei Auto Groep willen werken? 

Wees niet bang om vragen te stellen, je collega’s helpen je graag en worden er uiteindelijk zelf ook beter van als jij meer kennis in huis hebt! 

Terug naar overzicht