Terug naar overzicht
 • Vestiging

  Veenendaal

 • Plaats

  Veenendaal

 • Gepubliceerd op

Ben jij klantvriendelijk en ben je een ster in het te woord staan van klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een Gastheer- / vrouw (zaterdagkracht) voor onze vestigingen in Veenendaal.  

Jouw baan bij Vallei Auto Groep

Als Gastheer- / vrouw (zaterdagkracht) ben je het visitekaartje van onze nieuwe Volkswagen showroom. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en bezoekers, en zorgt ervoor dat ze zich meteen welkom voelen. Je ontvangt hen met een heerlijk kopje koffie en begeleidt ze naar de juiste persoon of afdeling. Daarnaast neem je inkomende goederen in ontvangst en zorgt ervoor dat ze bij de juiste afdeling terechtkomen. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het op orde houden van de showroom, zodat deze er altijd tiptop uitziet.

Met jouw vriendelijke en professionele houding draag je bij aan een positieve klantbeleving en representatieve uitstraling van onze showroom.

Wie ben jij?

Als onze nieuwe Gastheer- / vrouw (zaterdagkracht):

 • Heb je een representatieve en professionele houding en uitstraling;
 • Ben je klantvriendelijk en communicatief vaardig;
 • Heb je ervaring in een soortgelijke functie;
 • Woon je bij voorkeur in de regio;
 • Heb je minimaal MBO werk- en denkniveau.

Over ons

Vallei Auto Groep is de officiële VolkswagenAudiSEATŠkoda en Volkswagen Bedrijfswagens-dealer in de regio Veenendaal, Arnhem en Nijmegen. Klanten kunnen terecht voor een uitgebreide range aan modellen, financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een schadebedrijf en een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur), bieden wij een volledig dienstenpakket aan.

Daar-wil-ik-werken-bedrijf: Wij creëren graag de juiste omgeving voor medewerkers met passie, omdat wij geloven dat hier de sleutel tot succes ligt. Wij willen dan ook het ‘Daar-wil-ik-werken-bedrijf’ zijn. Met een gezonde ambitie: in 2025 behoren wij tot de top vijf van beste mobiliteitsverleners in onze branche als het gaat om medewerker-, klant- en financiële tevredenheid. Daar gaan we voor!

Onze manieren: Elke organisatie heeft zijn eigen sfeer, gewoontes en manieren. Net zoals wij. Wij drukken onze eigen, unieke stempel op de dingen die we doen, want dat vinden wij belangrijk. Net als onze klanten enthousiast maken en houden. De waarden die wij met elkaar delen en ons goed bij voelen zijn: vakkundig, samen, duidelijk én met plezier.

Wij bieden

 • Een prettige werksfeer in een enthousiast en gemotiveerd team
 • Korting op eigen producten
 • Je werkt met onze merken Audi, Volkswagen, SEAT en Skoda
 • Reiskostenvergoeding als je meer dan 10 kilometer enkele reis moet rijden.

Voor jou en al onze collega’s willen we een plek creëren waar je energie van krijgt. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zetten we alles op alles om de wensen van onze klanten waar te maken en hen met een goed gevoel op weg te helpen. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers: wij willen een organisatie zijn waar jij graag werkt en je helemaal thuis voelt. Vallei Auto Groep laat je thuiskomen!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures