Terug naar overzicht
 • Vestiging

  Duiven

 • Plaats

  DUIVEN

 • Gepubliceerd op

Ben jij op zoek naar een functie in de Automotive? En vind je het leuk om veel onderweg te zijn? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die wij zoeken. De werkzaamheden van Chauffeur voor de Onderdelendienst gaan van start vanuit onze locatie in Duiven en zijn op oproepbasis.

Jouw baan bij Vallei Auto Groep

Als Chauffeur (oproep) zorg je ervoor dat de auto-onderdelen op tijd bij de verschillende garagebedrijven worden bezorgd. Voor de klant ben jij het vaste, vriendelijke gezicht die alles tijdig volgens afspraak komt afleveren.Ook ben je verantwoordelijk voor de bevoorrading van onze eigen vestigingen. Vanaf het vertrekpunt vestiging Duiven ben je dus de hele dag onderweg.
Ben je aan het genieten van je welverdiende pensioen? En zoek je nog een leuke bijbaan? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Wij werken samen met Doorwerkgever.

 

Wie ben jij?

Als onze nieuwe chauffeur onderdelendienst:

 • Ben je klantvriendelijk;
 • Werk je secuur en oplossingsgericht;
 • Ben je het bezit van rijbewijs B;
 • Werk je zelfstandig en heb je een flexibele houding;
 • Ben je bij voorkeur woonachtig in de regio.

Over ons

Vallei Auto Groep is de officiële VolkswagenAudiSEATŠkoda en Volkswagen Bedrijfswagens-dealer in de regio Veenendaal, Arnhem en Nijmegen. Klanten kunnen terecht voor een uitgebreide range aan modellen, financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een schadebedrijf en een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur), bieden wij een volledig dienstenpakket aan.

Daar-wil-ik-werken-bedrijf: Wij creëren graag de juiste omgeving voor medewerkers met passie, omdat wij geloven dat hier de sleutel tot succes ligt. Wij willen dan ook het ‘Daar-wil-ik-werken-bedrijf’ zijn. Met een gezonde ambitie: in 2025 behoren wij tot de top vijf van beste mobiliteitsverleners in onze branche als het gaat om medewerker-, klant- en financiële tevredenheid. Daar gaan we voor!

Onze manieren: Elke organisatie heeft zijn eigen sfeer, gewoontes en manieren. Net zoals wij. Wij drukken onze eigen, unieke stempel op de dingen die we doen, want dat vinden wij belangrijk. Net als onze klanten enthousiast maken en houden. De waarden die wij met elkaar delen en ons goed bij voelen zijn: vakkundig, samen, duidelijk én met plezier.

Wij bieden

 • Een prettige werksfeer met enthousiaste en gezellige collega’s
 • Korting op eigen producten
 • 8% vakantiegeld

Voor jou en al onze collega’s willen we een plek creëren waar je energie van krijgt. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zetten we alles op alles om de wensen van onze klanten waar te maken en hen met een goed gevoel op weg te helpen. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers: wij willen een organisatie zijn waar jij graag werkt en je helemaal thuis voelt.
Vallei Auto Groep laat je thuiskomen!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures