Service Adviseur Audi

Ben jij opzoek naar een sleutelrol binnen de Automotive en wil jij hét aanspreekpunt zijn voor de klanten van Vallei Auto Groep? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zoeken een fulltime Service Adviseur voor onze vestiging in Veenendaal. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Jouw baan als Service Adviseur bij Vallei Auto Groep
Als Service Adviseur ben je de belangrijkste schakel tussen onze klanten de werkplaats. Vanuit je klantgerichte instelling ben je in staat onze klanten maximaal te bedienen. Je adviseert, stelt offertes op en verwerkt werkopdrachten tot werkorders. Je controleert en draagt zorg voor de facturatie. Klachten die sporadisch voorkomen pak je direct op en je zorgt voor een goede afwikkeling. Tijdens dit proces houd je de klanttevredenheid hoog in het vaandel en zorg je voor een tevreden terugkerende klant.

Wie ben jij?
Als onze nieuwe Service Adviseur:

  • Heb je minimaal enkele jaren ervaring als Service Adviseur in de Automotive
  • Ben je klantvriendelijk en klantgericht• Affiniteit met auto’s en autotechniek. Kennis hiervan is een pre
  • Ga je service- en oplossingsgericht te werk
  • Ben je stressbestendig en accuraat
  • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift


Over ons
Vallei Auto Groep is de officiële Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA & Volkswagen Bedrijfswagens autodealer in Ede, Veenendaal, Wageningen en Scherpenzeel. Klanten kunnen bij Vallei Auto Groep terecht voor een uitgebreide range aan modellen. Wij regelen alle facetten die bij mobiliteit horen: financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met onze leasemaatschappij (Vallei Autolease), een schadebedrijf en een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur) bieden we een volledig dienstenpakket aan. Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat bieden wij?
Wij creëren graag de juiste omgeving voor medewerkers met passie, omdat wij geloven dat hier de sleutel tot succes ligt. Uiteraard ontvang je een passend salaris en een bijbehorend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt bij ons de kans om je te ontplooien tot de beste versie van jezelf, groeien doe je op jouw snelheid en jouw manier. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zetten we alles op alles om de wensen van onze klanten waar te maken en hen met een goed gevoel op weg te helpen. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers: wij willen een organisatie zijn waar jij graag werkt en je helemaal thuis voelt.


Heb je interesse?
Klik op de button solliciteren!
Heb je vragen over deze vacature? Twijfel niet en neem contact op met:

Erik de Jong, Servicemanager of de afdeling HR
Telefoonnummer:

VRAGEN OVER VACATURES?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures of heb je vragen? Neem dan contact op met onze HR afdeling via 0318-509999 en personeelszaken@valleiautogroep.nl

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA