Service Adviseur

Ben jij op zoek naar een sleutelrol binnen de Automotive en wil jij hét aanspreekpunt zijn voor de klanten van Vallei Auto Groep? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een Service Adviseur voor onze vestiging in de regio Arnhem-Nijmegen.

Jouw baan als Service Adviseur bij Vallei Auto Groep
Als Service Adviseur ben je de belangrijkste schakel tussen onze klanten de werkplaats. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten, leasemaatschappijen en leveranciers als het gaat om onderhoud en reparatie. Vanuit je klantgerichte instelling ben je in staat onze klanten maximaal te bedienen. Je adviseert, stelt offertes op en verwerkt werkopdrachten tot werkorders. Je controleert en draagt zorg voor de facturatie. Klachten die sporadisch voorkomen pak je direct op en je zorgt voor een goede afwikkeling. Tijdens dit proces houd je de klanttevredenheid hoog in het vaandel en zorg je voor een tevreden terugkerende klant.

Wie ben jij?
Als onze nieuwe Service Adviseur:

  • heb je minimaal enkele jaren ervaring als Service Adviseur in de Automotive
  • ben je klantvriendelijk en klantgericht
  • heb je affiniteit met auto’s en autotechniek. Kennis hiervan is een pre
  • ga je service- en oplossingsgericht te werk 
  • ben je stressbestendig en accuraat
  • beschik je over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift

Over ons
Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Wij regelen alle facetten die bij een mobiliteitsbehoefte horen. Denk aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur) en business center.
Verspreid door de provincies Utrecht en Gelderland hebben wij in totaal 11 vestigingen en bieden wij met ruim 525 gemotiveerde medewerkers een totaalpakket op mobiliteitsgebied.

Wat bieden wij?
 een prettige werksfeer in een enthousiast en gemotiveerd team
 een salaris passend bij jouw ervaring
 korting op eigen producten
8% vakantiegeld
 pensioenregeling met keuzemogelijkheid voor aanvullend collectief pensioenregeling
Voor jou en al onze collega's willen we een plek creëren waar je energie van krijgt. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zetten we alles op alles om de wensen van onze klanten waar te maken en hen met een goed gevoel om weg te helpen. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers: wij willen een organisatie zijn waar jij graag werkt en je helemaal thuis voelt. Vallei Auto Groep laat je thuiskomen!

 

Heb je interesse?
Klik op de button solliciteren!
Heb je vragen over deze vacature? Twijfel niet en neem contact op met:

Afdeling HR
Telefoonnummer: 0318 509999

VRAGEN OVER VACATURES?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures of heb je vragen? Neem dan contact op met onze HR afdeling via 0318-509999 en personeelszaken@valleiautogroep.nl

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA