Recruiter Veenendaal

Krapte op de arbeidsmarkt is voor jou een term die je weet op te lossen door creatief op zoek te gaan, kandidaten actief te benaderen en de werkgever op een juiste manier in de markt te zetten. Maak jij de juiste match tussen de werkgever en kandidaat en ben je daarnaast goed in het coördineren van het recruitmentproces? Dan zijn wij opzoek naar jou! Het betreft een functie voor 30 tot 40 uur per week, verdeeld over 5 dagen.

Jouw baan als Recruiter bij Vallei Auto Groep
Als Recruiter ga je aan de slag met werving en selectie. Je stelt vacatures op, plaatst deze op de diverse website, beoordeelt reacties en stuurt kandidaten door naar de juiste personen. Je vraagt aan een Verkoopadviseur voor een beschikbare demo auto en reis je naar de locatie om aan te sluiten bij het sollicitatiegesprek. Je coördineert het gehele proces. Rond jij de cyclus af met een arbeidsvoorwaardenvoorstel voor onze nieuwe collega? Om het proces in goede banen te leiden en op het juiste moment extra gas te geven overleg je regelmatig met de leidinggevende, maar ook met verschillende bureaus die je kunnen ondersteunen met de invulling van de vacature. Heb je nog tijd over? Dan ondersteun je de HR administratie met bijvoorbeeld met alle voorkomende werkzaamheden m.b.t. in-, door- en uitstroom. Kortom: een uitdagende en afwisselende functie waarbij prioriteiten stellen van groot belang is.

Wie ben jij?
Als onze nieuwe Recruiter:

 • heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting van Human Resources;
 • heb je relevante ervaring met werving en selectie;
 • bruis je van de energie;
 • is communiceren en prioriteiten stellen geen probleem voor je;
 • kost het schakelen tussen de diverse werkzaamheden en contactpersonen jou geen moeite;
 • heb je bij voorkeur ervaring met Afas Profit;
 • sta je stevig in je schoenen.

Over ons
Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Wij regelen alle facetten die bij een mobiliteitsbehoefte horen. Denk aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur) en business center.  Verspreid door de Vallei-regio en de regio Arnhem-Nijmegen hebben wij in totaal 11 vestigingen en bieden wij met ruim 525 gemotiveerde medewerkers een totaalpakket op mobiliteitsgebied.

Wij creëren graag de juiste omgeving voor medewerkers met passie, omdat wij geloven dat hier de sleutel tot succes ligt. Wij willen dan ook het ‘Daar-wil-ik-werken-bedrijf’ zijn. Met een gezonde ambitie: in 2025 behoren wij tot de top vijf van beste mobiliteitsverleners in onze branche als het gaat om medewerker-, klant- en financiële tevredenheid. Daar gaan we voor!

Elke organisatie heeft z’n eigen sfeer, gewoontes en manieren. En natuurlijk is dat bij Vallei Auto Groep niet anders. Wij vinden het belangrijk om ons eigen, unieke stempel te drukken op de dingen die we doen. En natuurlijk om onze klanten enthousiast te maken en te houden. Dit zijn de waarden die wij met elkaar delen en waar wij ons goed bij voelen:

 • Vakkundig
  Wij willen de beste in ons vak en steeds nieuwe dingen leren. Zo leveren wij de beste kwaliteit en zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.
 • Samen
  Wij werken als één team samen aan onze missie en visie. Wij helpen elkaar bedrijf breed en denken met elkaar mee vanuit een open, respectvolle houding.
 • Duidelijk
  Wij houden ons aan gemaakte afspraken en geven eerlijk aan wanneer dit niet haalbaar is. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.
 • Met plezier
  Wij zijn intrinsiek gemotiveerd en trot op ons vak en onze organisatie. Wij werken met een glimlach, hebben oprecht interesse in elkaar en delen met plezier complimenten uit.


Voor jou en al onze collega’s willen we een plek creëren waar je energie van krijgt. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zetten we alles op alles om de wensen van onze klanten waar te maken en hen met een goed gevoel op weg te helpen. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers: wij willen een organisatie zijn waar jij graag werkt en je helemaal thuis voelt. Vallei Auto Groep laat je thuiskomen!

Wat bieden wij?
 een prettige werksfeer in een enthousiast en gemotiveerd team
 een salaris passend bij jouw ervaring
 korting op eigen producten
secundaire arbeidvoorwaarden zoals lease a bike, e-asy op weg, fisc free, private leaseregeling en autoverzekering voor Friends & Family en korting op eigen producten
 pensioenregeling met keuzemogelijkheid voor aanvullend collectief pensioenregeling

Voor jou en al onze collega's willen we een plek creëren waar je energie van krijgt. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zetten we alles op alles om de wensen van onze klanten waar te maken en hen met een goed gevoel om weg te helpen. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers: wij willen een organisatie zijn waar jij graag werkt en je helemaal thuis voelt. Vallei Auto Groep laat je thuiskomen!

 

Heb je interesse?
Klik op de button solliciteren!
Heb je vragen over deze vacature? Twijfel niet en neem contact op met:

Charlotte Hooijer - van Winsum, Manager HR:
Telefoonnummer: 0318 509999 
of  06 137 535 05  

VRAGEN OVER VACATURES?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures of heb je vragen? Neem dan contact op met onze HR afdeling via 0318-509999 en personeelszaken@valleiautogroep.nl

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA