Online Marketing Medewerker

Houd je van het monitoren en analyseren van SEA en SEO, krijg je energie van het opzetten van online campagnes en ben je goed in emailmarketing? Ben je proactief en heb je ervaring als online marketeer / online marketing medewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het betreft een fulltime functie voor 38 uur per week.

Jouw baan als Online Marketing Medewerker bij Vallei Auto Groep
Als Online Marketing Medewerker ben je onderdeel van een team met drie medewerkers dat verantwoordelijk is voor alle marketingactiviteiten voor Vallei Auto Groep, de vijf merken (Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens) en het Business Center.

Je start je week met de marketingteam meeting op maandagochtend en het met het behandelen van de mails. Je bent verantwoordelijk voor de corporate websites van Vallei Auto Groep. Je zorgt voor website optimalisatie en dat de websites constant up to date zijn. Samen met ons online bureau ben je bezig met het opzetten van alle online campagnes voor de merken en voor de organisatie. Denk hierbij aan een Google Ads of social media campagne voor een nieuw automodel. Daarnaast weet je alles over Google Analytics en zorg je er voor dat alle online KPI doelstellingen worden behaald. Ook ben je verantwoordelijk voor emailmarketing en vind je het een uitdaging iedere keer weer te zorgen voor een strakke eDM met zoveel mogelijk verkeer naar onze website.

Het is een afwisselende functie waarbij je steeds weer bezig bent te werken aan middelen die zorgen voor leadgeneratie en een betere customer journey. Kortom, zoek jij een baan met veel afwisseling, waarbij je in teamverband kunt werken en goed kunt organiseren? Solliciteer dan!

Plus- en minpunten
Je wordt enthousiast van Google Ads campagnes (SEA) monitoren, analyseren en daar waar nodig de advertising campagnes bijsturen.
Je houdt er van om aan de website te “sleutelen” samen met het online bureau om zoveel mogelijk leads te genereren
Je houdt er van om lekker snel te werken
Je wilt graag resultaat zien van je eigen werk
Je vindt de combinatie tussen strategische, tactische en uitvoerende taken erg leuk
Je vindt het leuk in een compact team te werken met veel verantwoordelijkheden
- Risico: je wordt misschien wel dolverliefd op auto's
Je wilt graag alleen strategische projecten en werkzaamheden uitvoeren

Wie ben jij?
Als onze nieuwe Online Marketing Medewerker:

  • Heb je minimaal een afgeronde MBO(+)/HBO-opleiding Marketing/Communicatie/Online marketing
  • Heb je minimaal 2 jaar relevante kennis en werkervaring op het gebied van online marketing
  • Ben je servicegericht en heb je een hands-on mentaliteit
  • Heb je ervaring met SEA, SEO analyse, Google Analytics, website beheer en emailmarketing
  • Beschik je over uitstekende spreek- en schrijfvaardigheid van de Nederlandse taal
  • Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B

Over ons
Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Wij regelen alle facetten die bij een mobiliteitsbehoefte horen. Denk aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur) en business center. Verspreid over vijf vestigingen op vier locaties in de Vallei-regio bieden wij met ruim 260 gemotiveerde medewerkers een totaalpakket op mobiliteitsgebied.

Wat bieden wij?
Passend salaris
Pensioenregeling met keuzemogelijkheid voor aanvullend collectief pensioenregeling
192 uur vakantie op basis van 38-urige werkweek
Een prettige werksfeer in een enthousiast en gemotiveerd team
Korting op eigen producten
Maandelijkse je eigen auto gratis wassen

Voor jou en al onze collega’s willen we een plek creëren waar je energie van krijgt. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zetten we alles op alles om de wensen van onze klanten waar te maken en hen met een goed gevoel op weg te helpen. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers: wij willen een organisatie zijn waar jij graag werkt en je helemaal thuis voelt. Vallei Auto Groep laat je thuiskomen!


Heb je interesse?
Klik op de button solliciteren!
Heb je vragen over deze vacature? Twijfel niet en neem contact op met:

Pascale Heije- Sloof, Marketing Coördinator of de afdeling HR
Telefoonnummer: 0318 509999

VRAGEN OVER VACATURES?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures of heb je vragen? Neem dan contact op met onze HR afdeling via 0318-509999 en personeelszaken@valleiautogroep.nl

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA