Junior Verkoopadviseur SEAT en ŠKODA

Heb jij een passie voor auto’s, overtuigingskracht en ben je vanuit jezelf gemotiveerd zaken aan te pakken? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken voor de functie Junior Verkoopadviseur SEAT en ŠKODA in Veenendaal. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Wat houdt de functie in?
In de rol van Junior Verkoopadviseur SEAT en ŠKODA sta jij je mannetje (of vrouwtje) in het verkoopproces. Je zorgt dat bezoekers en klanten een perfecte beleving hebben van de merken SEAT en ŠKODA en van Vallei Auto Groep. Om dit te realiseren gebruik je de volgende eigenschappen: je enthousiasme, je gedrevenheid en je resultaatgerichtheid. Dit verwerk je in een correct advies naar de klant. Ook het adviseren over financieringen, verzekeringen en privé lease behoren tot je functie: hierdoor stel je passende offertes op en weet je de deal te sluiten. Je kijkt verder dan je neus lang is en maakt net die extra meter, waardoor je klant uiterst tevreden naar huis gaat.

Wie en wat zoeken wij?
Onze ideale Junior Verkoopadviseur SEAT en ŠKODA voldoet aan de volgende criteria:

  • Minimaal MBO denk- en werkvermogen
  • Proactief en gericht op het behalen van de gestelde doelstellingen
  • Grote onderhandelingsvaardigheid
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Teamgericht
  • Een nieuwe collega die ons ŠKODA dealer van het jaar maakt

Wie zijn wij?
Vallei Auto Groep is de officiële Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA & Volkswagen Bedrijfswagens autodealer in Ede, Veenendaal, Wageningen en Scherpenzeel. Klanten kunnen bij Vallei Auto Groep terecht voor een uitgebreide range aan modellen. Wij regelen alle facetten die bij mobiliteit horen: financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met onze leasemaatschappij (Vallei Autolease), een schadebedrijf en een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur) bieden we een volledig dienstenpakket aan. Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel: Vallei Auto Groep is niet voor niets dé Audi dealer van het jaar 2018 en 2e ŠKODA dealer van 2018!

Wat bieden wij?
Een leuke, afwisselende en leerzame fulltime functie voor 40 uur per week. Een passend salaris, een uitstekende variabele beloning en een daarbij behorend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend, zoals een auto van de zaak. Je krijgt bij ons kansen om je te ontplooien binnen een dynamisch en innovatief dealerbedrijf, waarbij professionele en persoonlijke begeleiding de leidraad zijn. Wij bieden je geen uitgestippeld pad: groeien doe je op jouw snelheid en jouw manier.


Interesse?
Klik op de button solliciteren!
Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen? Twijfel niet en neem contact op met:

Remco van Laar of Gabriël Witteveen 
Telefoonnummer: 0318 509999

VRAGEN OVER VACATURES?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures of heb je vragen? Neem dan contact op met onze HR afdeling via 0318-509999 en personeelszaken@valleiautogroep.nl

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA