Inkoper

Ben jij het commerciële inkooptalent dat voor Vallei Auto Groep de voorraad (jong) gebruikte wagens op peil weet te houden en tijdig inspringt op de veranderende markt? Weet jij wat een auto waard is en ben jij een kei in het snel schakelen met de verschillende afdelingen en mensen om tot de beste deal te kunnen komen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Jouw baan als Inkoper bij Vallei Auto Groep
Als Inkoper ben jij in staat om de juiste auto’s in te kopen in binnen en buitenland, voor de juiste prijzen en het te behalen rendement te bepalen. Je weet iedere keer weer nieuwe contacten aan te boren. Je kunt jouw werkzaamheden zo inplannen dat het volledige inkoopproces kwalitatief op de juiste manier wordt afgewikkeld. Je bepaalt in overleg met collega’s waar de focus op moet liggen voor de inkoop van auto’s. Daarnaast ben jij de spil in het verhandelen van inruilauto’s aan handelspartijen.

Wie ben jij?
Als onze nieuwe Inkoper:

  • heb je innoverend vermogen en ben je besluitvaardig
  • ben je een kei in onderhandelen
  • heb je de opleiding IVA afgerond, Nevi-opleiding is een pré
  • beheers je de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift
  • ben je in het bezit van rijbewijs B
  • heb je kennis van de markt gebruikte wagens in de autobranche

Over ons
Vallei Auto Groep is de officiële Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA & Volkswagen Bedrijfswagens autodealer in Ede, Veenendaal, Wageningen en Scherpenzeel. Klanten kunnen bij Vallei Auto Groep terecht voor een uitgebreide range aan modellen. Wij regelen alle facetten die bij mobiliteit horen: financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met onze leasemaatschappij (Vallei Autolease), een schadebedrijf en een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur) bieden we een volledig dienstenpakket aan.

Wat bieden wij?
Wij creëren graag de juiste omgeving voor medewerkers met passie, omdat wij geloven dat hier de sleutel tot succes ligt. Uiteraard ontvang je een passend salaris en een bijbehorend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt bij ons de kans om je te ontplooien tot de beste versie van jezelf, groeien doe je op jouw snelheid en jouw manier. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zetten we alles op alles om de wensen van onze klanten waar te maken en hen met een goed gevoel op weg te helpen. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers: wij willen een organisatie zijn waar jij graag werkt en je helemaal thuis voelt.


Heb je interesse?
Klik op de button solliciteren!
Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen? Twijfel niet en neem contact op met:

Arend Flier of Remco van Laar
Telefoonnummer: 0318 509999

VRAGEN OVER VACATURES?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures of heb je vragen? Neem dan contact op met onze HR afdeling via 0318-509999 en personeelszaken@valleiautogroep.nl

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA