Financial Controller Veenendaal

Heb jij een passie voor cijfers en auto’s en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Stap dan in de wereld van Vallei Auto Groep, waar we werken vanuit onze kernwaarden Vakkundig, Samen, Duidelijk en Met Plezier. Als financial controller binnen ons bedrijf maak je deel uit van een team van professionals en ben jij verantwoordelijk voor de beheersing van de administratieve processen. Het betreft een functie voor 28-32 uur per week in Veenendaal. 

Jouw baan als Financial Controller bij Vallei Auto Groep
Als Financial Contoller plan je interne controles, voert deze uit, delegeert en evalueert. Denk daarbij aan de periodieke verband controles, het organiseren van inventarisaties en het uitvoeren van lijncontroles. Het is handig als je enige jaren ervaring hebt opgedaan bij een accountantskantoor.

Daarnaast zorg je voor een goede beheersing van de kasstromen en liquiditeit door periodiek liquiditeits- en balansprognoses op te stellen. Belangrijk voor de beheersing van kasstromen is ook een goed functionerend debiteurenproces. Je analyseert en rapporteert over de voortgang van dat proces en stelt risico-analyses op ten aanzien van de debiteurenpositie. In dit kader draag je tevens bij aan een goede voorraadbeheersing door analyse en rapportage over de sta tijden en de hieraan verbonden objectfinancieringen

De geconsolideerde jaarrekening van onze bedrijven stellen we zelf samen en wordt gecontroleerd door de externe accountant. Ook jij levert daaraan je bijdrage; ervaring met Caseware is daarom een pré.

Je werkt nauw samen met en bent de sparring-partner van de business controller en het hoofd administratie. Je rapporteert aan de manager finance & control.

Wie ben jij?
Als onze nieuwe Financial Controller:

  • Heb je een afgeronde opleiding HBO accountancy/bedrijfseconomie
  • Heb je twee tot vier jaar werkervaring in de accountancy
  • Werk je nauwkeurig en accuraat
  • Ben je communicatief vaardig

Over ons
Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Wij regelen alle facetten die bij een mobiliteitsbehoefte horen. Denk aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur) en business center.
Wij hebben in totaal 11 vestigingen en bieden met ruim 525 gemotiveerde medewerkers een totaalpakket op mobiliteitsgebied.

Wat bieden wij?
 een prettige werksfeer in een enthousiast en gemotiveerd team
 een salaris passend bij jouw ervaring
 korting op eigen producten
8% vakantiegeld
 pensioenregeling met keuzemogelijkheid voor aanvullend collectief pensioenregeling
Voor jou en al onze collega's willen we een plek creëren waar je energie van krijgt. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zetten we alles op alles om de wensen van onze klanten waar te maken en hen met een goed gevoel om weg te helpen. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers: wij willen een organisatie zijn waar jij graag werkt en je helemaal thuis voelt. Vallei Auto Groep laat je thuiskomen!

 

Heb je interesse?
Klik op de button solliciteren!
Heb je vragen over deze vacature? Twijfel niet en neem contact op met:

Harald Vols, Manager Finance en Control of de afdeling HR
Telefoonnummer: 0318 509999

VRAGEN OVER VACATURES?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures of heb je vragen? Neem dan contact op met onze HR afdeling via 0318-509999 en personeelszaken@valleiautogroep.nl

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA