1e Autotechnicus SEAT/ŠKODA

Wil jij graag werken met de meest geavanceerde apparatuur die er is in de Automotive branche? Heb je ervaring als 1e Autotechnicus, nog veel belangrijker, heb je veel affiniteit met of kennis van veiligheidssystemen en elektronica? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een 1e Autotechnicus SEAT/ŠKODA voor onze vestiging in Veenendaal. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Jouw baan als 1e Autotechnicus bij Vallei Auto Groep
Als 1e Autotechnicus SEAT/ŠKODA voer je met een kwaliteitsgerichte instelling reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit aan de verschillende modellen van Vallei Auto Groep. Het is van belang dat jij meegroeit met de veranderende techniek en de snel veranderende omgeving. Daarom werk je in een modern uitgeruste werkplaats met de meest geavanceerde apparatuur die er is. Je stelt zelfstandig diagnoses en spoort vakkundig storingen op. Daarnaast voer je grote reparaties uit en indien nodig, sta je klanten te woord over een uitgevoerde reparatie of voor het stellen van een diagnose.
Kortom: een afwisselende en uitdagende baan waarbij het ontwikkelen van je kennis en kunde centraal staan!

Wie ben jij?
Als onze nieuwe 1e Autotechnicus 
SEAT/ŠKODA:

  • heb je de opleiding 1e Automonteur (niveau 3) succesvol afgerond
  • ben je in het bezit van een APK diploma
  • heb je kennis van en affiniteit met elektronica en software
  • ben je aantoonbaar proactief en werk je graag in een team
  • heb je een leergierige en zelfstandige houding
  • ben  je in het bezit van een geldig rijbewijs B

Over ons
Vallei Auto Groep is de officiële Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA & Volkswagen Bedrijfswagens autodealer in Ede, Veenendaal, Wageningen en Scherpenzeel. Klanten kunnen bij Vallei Auto Groep terecht voor een uitgebreide range aan modellen. Wij regelen alle facetten die bij mobiliteit horen: financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met onze leasemaatschappij (Vallei Autolease), een schadebedrijf en een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur) bieden we een volledig dienstenpakket aan. Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat bieden wij?
Wij creëren graag de juiste omgeving voor medewerkers met passie, omdat wij geloven dat hier de sleutel tot succes ligt. Uiteraard ontvang je een passend salaris en een bijbehorend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt bij ons de kans om je te ontplooien tot de beste versie van jezelf, groeien doe je op jouw snelheid en jouw manier. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zetten we alles op alles om de wensen van onze klanten waar te maken en hen met een goed gevoel op weg te helpen. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers: wij willen een organisatie zijn waar jij graag werkt en je helemaal thuis voelt.


Heb je interesse?
Klik op de button solliciteren!
Heb je vragen over deze vacature? Twijfel niet en neem contact op met:

Niels Scheer, Werkplaatschef of de afdeling HR
Telefoonnummer: 0318 509999

VRAGEN OVER VACATURES?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures of heb je vragen? Neem dan contact op met onze HR afdeling via 0318-509999 en personeelszaken@valleiautogroep.nl

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA