1e Autotechnicus Express Service

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive branche en wil je de beste zijn in jouw vak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een1e Autotechnicus Express Service voor 38 uur per week voor onze vestiging in Veenendaal.

Jouw baan als 1e Autotechnicus Express Service bij Vallei Auto Groep
Als Express Service Monteur heb je veel contact met klanten en is het jouw passie om de klant vakkundig en snel op weg te helpen. Dagelijks worden auto’s aangeboden voor kleine reparaties en daar wil de klant graag op wachten. Het is een zelfstandig opererende afdeling waarbij je als Express Service Monteur tevens de receptionist bent. Je staat klanten direct te woord over een uitgevoerde reparatie of voor het stellen van een diagnose.
Kortom: een afwisselende baan op een volledig zelfstandige afdeling met alle faciliteiten om de klant direct te bedienen.

Wie ben jij?
Als onze nieuwe 1e Autotechnicus Express Service:

  • heb je de opleiding 1e Automonteur (niveau 3) succesvol afgerond
  • heb je enkele jaren werkervaring in de autobranche
  • ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B
  • ben je energiek en resultaatgericht
  • streef je altijd naar uiterst klanttevredenheid
  • heb je een enthousiaste, klantvriendelijke uitstraling en ben je oplossingsgericht
  • heb je een leergierige, proactieve en zelfstandige houding
  • beschik je over een flexibele instelling

Over ons
Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Wij regelen alle facetten die bij een mobiliteitsbehoefte horen. Denk aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur) en business center. Verspreid over vijf vestigingen op vier locaties in de Vallei-regio bieden wij met ruim 260 gemotiveerde medewerkers een totaalpakket op mobiliteitsgebied.

Wat bieden wij?
Wij creëren graag de juiste omgeving voor medewerkers met passie, omdat wij geloven dat hier de sleutel tot succes ligt. Uiteraard ontvang je een passend salaris en een bijbehorend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt bij ons de kans om je te ontplooien tot de beste versie van jezelf, groeien doe je op jouw snelheid en jouw manier. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zetten we alles op alles om de wensen van onze klanten waar te maken en hen met een goed gevoel op weg te helpen. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers: wij willen een organisatie zijn waar jij graag werkt en je helemaal thuis voelt.


Heb je interesse?
Klik op de button solliciteren!
Heb je vragen over deze vacature? Twijfel niet en neem contact op met:

Bert Reinders, Werkplaatschef of de afdeling HR
Telefoonnummer: 0318 509999

VRAGEN OVER VACATURES?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures of heb je vragen? Neem dan contact op met onze HR afdeling via 0318-509999 en personeelszaken@valleiautogroep.nl

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA