1e Autotechnicus

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Automotive branche en wil je de beste zijn in jouw vak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een 1e Autotechnicus voor 40 uur per week voor onze vestiging in Ede.

Jouw baan als 1e Autotechnicus bij Vallei Auto Groep
Als 1e Autotechnicus voer je werkzaamheden uit aan verschillende modellen van de merken Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA & Volkswagen Bedrijfswagens. Het is van belang dat jij meegroeit met de veranderende techniek en de snel veranderende omgeving. Daarom werk je in een modern uitgeruste werkplaats met de meest geavanceerde apparatuur die er is. Je stelt zelfstandig diagnoses en spoort vakkundig storingen op. Indien nodig, sta je klanten te woord over een uitgevoerde reparatie of voor het stellen van een diagnose. Kortom: een afwisselende en uitdagende baan waarbij het ontwikkelen van je kennis en kunde centraal staan!

Wie ben jij?
Als onze nieuwe 1e Autotechnicus:

• Heb je de opleiding 1e Automonteur (niveau 3) succesvol afgerond
• Ben je in het bezit van een APK diploma en een geldig rijbewijs B
• Heb je een leergierige, proactieve en zelfstandige houding
• Heb je kennis van en affiniteit met elektronica en software
• Werk je graag in een team
• Vind je het belangrijk dat de klant van Vallei Auto Groep thuis komt

Over ons
Vallei Auto Groep is de officiële Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA & Volkswagen Bedrijfswagens autodealer in Ede, Veenendaal, Wageningen en Scherpenzeel. Klanten kunnen bij Vallei Auto Groep terecht voor een uitgebreide range aan modellen. Wij regelen alle facetten die bij mobiliteit horen: financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met onze leasemaatschappij (Vallei Autolease), een schadebedrijf en een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur) bieden we een volledig dienstenpakket aan. Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel: Vallei Auto Groep is niet voor niets dé Audi dealer van het jaar 2018 en 2e ŠKODA dealer van 2018!

Wat bieden wij?
Wij creëren graag de juiste omgeving voor medewerkers met passie, omdat wij geloven dat hier de sleutel tot succes ligt. Uiteraard ontvang je een passend salaris en een bijbehorend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt bij ons de kans om je te ontplooien tot de beste versie van jezelf, groeien doe je op jouw snelheid en jouw manier. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zetten we alles op alles om de wensen van onze klanten waar te maken en hen met een goed gevoel op weg te helpen. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers: wij willen een organisatie zijn waar jij graag werkt en je helemaal thuis voelt.


Heb je interesse?
Klik op de button solliciteren!
Heb je vragen over deze vacature? Twijfel niet en neem contact op met:

Erik de Jong, Servicemanager of de afdeling HR
Telefoonnummer: 0318 509999

VRAGEN OVER VACATURES?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures of heb je vragen? Neem dan contact op met onze HR afdeling via 0318-509999 en personeelszaken@valleiautogroep.nl

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA