Terug naar overzicht
 • Vestiging

  Ede

 • Plaats

  Ede

 • Gepubliceerd op

Ben jij degene die de verbinding tussen onderwijs en beroepspraktijk gaat optimaliseren? Ben jij gedreven, enthousiast en een sociaal vaardige bedrijfstrainer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een Bedrijfstrainer. 

Jouw baan bij Vallei Auto Groep

Om de verbinding tussen onderwijs en beroepspraktijk te optimaliseren zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en sociaal vaardige bedrijfstrainer.
De bedrijfstrainer begeleidt (technisch) personeel en in de verdere ontwikkeling. Daarbij is de bedrijfstrainer onder andere de schakel tussen personeel in opleiding en leidinggevende. Je houdt je bezig met trainingen te verzorgen voor sales en after sales. Het opleiden van onder andere beginnende autotechnici, het coachen van de leidinggevenden en het verzorgen van een training voor het verzorgingsprogramma zijn taken waar jij enthousiast van wordt! Jij bent dé schakel tussen de leermeesters van Vallei Auto Groep en je zorgt er samen met de afdeling HR voor dat de medewerkers in opleiding zich thuis voelen. Daarnaast zijn we bezig met het opzetten van een nieuw onboarding programma waarbij de bedrijfstrainers een aandeel in hebben. We geven je de gelegenheid tot het volgen van een opleiding bij de PON Academy tot bedrijfstrainer. Daarna ben je in staat om de opleiding de basistrainingen van de PON Academy te geven op de trainingslocatie in Ede. Tevens ben je verantwoordelijk voor het aannemen van BBL’ers en stagiaires en het onderhouden van contacten met de verschillende scholen in de regio. Je krijgt de mogelijkheid een eigen trainingsprogramma te ontwikkelen samen met jouw collega.

Wie ben jij?

 • Beschik je over een grote mate van zelfstandigheid en neemt graag initiatief
 • Heb je plezier in het overdragen van jouw kennis en ervaring
 • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift

Over ons

Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Wij regelen alle facetten die bij een mobiliteitsbehoefte horen. Denk aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur) en business center. Wij hebben in totaal 11 vestigingen en bieden wij met ruim 525 gemotiveerde medewerkers een totaalpakket op mobiliteitsgebied.

Wij bieden

 •  Een prettige werksfeer in een enthousiast en gemotiveerd team
 •  Reiskostenvergoeding als je meer dan 10 kilometer enkele reis moet rijden
 •  192 uur vakantie op basis van 38-urige werkweek
 •  Korting op eigen producten
 •  8% vakantiegeld
 •  Maandelijks je eigen auto gratis wassen
 •  Pensioenregeling met keuzemogelijkheid voor aanvullend collectief pensioenregeling
 •  Met belastingvoordeel via FiscFree een fiets kopen / sportabonnement afsluiten. Of een fiets leasen via Lease-a-Bike

Voor jou en al onze collega's willen we een plek creëren waar je energie van krijgt. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zetten we alles op alles om de wensen van onze klanten waar te maken en hen met een goed gevoel om weg te helpen. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers: wij willen een organisatie zijn waar jij graag werkt en je helemaal thuis voelt. Vallei Auto Groep laat je thuiskomen!

Solliciteer direct

Word jij mijn nieuwe collega?

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures