Accountmanager New Business Lease

Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar jou! Heb jij enkele jaren ervaring als Lease Adviseur en heb je de ambitie om door te groeien naar Accountmanager buitendienst? Reageer dan snel!

Jouw baan als Accountmanager New Business bij Vallei Autolease
Als Accountmanager New Business ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten binnen de zakelijke markt. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het actief benaderen en bezoeken van prospects, het opmaken en versturen van leaseoffertes en uiteraard opvolging hieraan geven (nabellen). Ook bezoek je diverse Businessclubs in de regio. Je bent van nature enthousiast, hebt doorzettingsvermogen en kennis van zaken. Om klanten goed te kunnen adviseren is het van belang dat je ontwikkelingen en trends op het gebied van mobiliteit op de voet volgt. Onze Accountmanager is ondernemend en commercieel ingesteld met de ambitie om zichzelf verder te ontwikkelen.

Wie ben jij?
Als onze nieuwe Accountmanager New Business Lease:

  • heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding in de commerciële richting
  • heb je kennis van en/of ervaring met leasing 
  • beschik je over goede communicatie skills en humor
  • heb je een creatieve en commerciële instelling
  • ben je ondernemend met een winnaarsmentaliteit
  • vind je het leuk om te netwerken en nieuwe zakelijke relaties te benaderen

Over ons
Vallei Autoleaseis onderdeel van het Business Center van Vallei Auto Groep. Binnen het Business Center werken verschillende disciplines samen met als doel de zakelijke klant in alle vormen van mobiliteit te voorzien. "Vroeger verkochten we auto’s, nu verkopen we mobiliteit.” Het is een quote van Ben van Voskuilen, manager van het Business Center van
Vallei Auto Groep. Niet zomaar een uitspraak, maar een die de veranderingen binnen de auto- en mobiliteitsbranche goed weergeeft. Een slimme ondernemer – of je nu zzp’er bent of het wagenpark van een mkb beheert – is namelijk niet meer op zoek naar (alleen) een rits auto’s. Nee, een slimme ondernemer zoekt naar de beste mobiliteitsoplossing. Anno 2021 is mobiliteit meer dan met je auto van A naar B rijden. Bij Vallei Auto Groep snappen we dat, en denken we hier graag over mee.

Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Wij regelen alle facetten die bij een mobiliteitsbehoefte horen. Denk aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur) en business center. Verspreid over vier vestigingen op drie locaties in de Vallei-regio bieden wij met ruim 230 gemotiveerde medewerkers een totaalpakket op mobiliteitsgebied.

Wat bieden wij?
 een prettige werksfeer in een enthousiast en gemotiveerd team
 een salaris passend bij jouw ervaring
 een auto en mobiele telefoon van de zaak
 korting op eigen producten
8% vakantiegeld
 pensioenregeling met keuzemogelijkheid voor aanvullend collectief pensioenregeling
Voor jou en al onze collega's willen we een plek creëren waar je energie van krijgt. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zetten we alles op alles om de wensen van onze klanten waar te maken en hen met een goed gevoel om weg te helpen. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers: wij willen een organisatie zijn waar jij graag werkt en je helemaal thuis voelt. Vallei Auto Groep laat je thuiskomen!

 

Heb je interesse?
Klik op de button solliciteren!
Heb je vragen over deze vacature? Twijfel niet en neem contact op met:

Ben van Voskuilen, Manager Zakelijke Markt of de afdeling HR
Telefoonnummer: 0318 509999

VRAGEN OVER VACATURES?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures of heb je vragen? Neem dan contact op met onze HR afdeling via 0318-509999 en personeelszaken@valleiautogroep.nl

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA